Alişan Kardeşi Selçuk Tektaş : Ünlü şarkıcı alişan'ın 4 haftadır koronavirüs tedavisi gören 41 yaşındaki kardeşi selçuk tektaş, hayatını kaybetti.. Selçuk tektaş'ın durumu giderek ağırlaşınca yoğun bakıma alındı. Alişan'ın koronavirüse yakalanan ve yoğun bakımda entübe edilen kardeşi selçuk tektaş'ın durumu ciddiyetini koruyor. Serkan burak tektaş ya da sahne adıyla alişan'ın kardeşi selçuk tektaş 12 mayıs 1980 doğumludur. Evdeki tedavisi sırasında durumu ağırlaşan selçuk tektaş, hemen hastaye kaldırıldı. Şarkıcı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş'tan geçtiğimiz günlerde kötü haber gelmiş, ünlü ismin koronavirüse yakalandığı öğrenilmişti.

20 gündür hastanede koronavirüs tedavisi gören ünlü sanatçı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş hayatını kaybetti. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş, koronavirüs nedeniyle günlerdir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Şarkıcı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş'tan geçtiğimiz günlerde kötü haber gelmiş, ünlü ismin koronavirüse yakalandığı öğrenilmişti. Yaklaşık 1 aydır koronavirüs tedavisi gören selçuk tektaş'dan acı haber gelmişti. Alişan'ın 20 gündür yoğun bakımda koronavirüs tedavisi gören kardeşi selçuk tektaş, hayatını kaybetti.

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'tan haber var! Yaşar İpek ...
Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'tan haber var! Yaşar İpek ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Türkiye'yi yasa boğan haberin ardından akıllarda soru işaretleri de belirdi. Alişan ve ailesinin umutla iyi haberler beklediği selçuk tektaş'tan acı haber geldi. Tektaş'ın bu evliliğinden iki kızı dünyaya gelmişti. Alişan hastalığı ayakta atlatırken, durumu ağırlaşan kardeşi selçuk tektaş hastanede yoğun bakıma alındı. .sanatçı alişan ile telefonda görüşerek kardeşi selçuk tektaş'ın vefatı nedeniyle taziyelerini iletti. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş'ın koronavirüse yakalandığı ortaya çıkmıştı. Şarkıcı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş'tan geçtiğimiz günlerde kötü haber gelmiş, ünlü ismin koronavirüse yakalandığı öğrenilmişti. .şarkıcı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş için teşvikiye camii'ne cenaze töreni düzenlendi.

41 yaşındaki selçuk tektaş'ın yaşamını yitirmesi sanat dünyasını yasa boğdu.

Şarkıcı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Alişan ve ailesinin umutla iyi haberler beklediği selçuk tektaş'tan acı haber geldi. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş bugün son yolculuğuna uğurlanacak. Şarkıcı alişan'ın koronavirüse yakalanan ve yoğun bakımda entübe edilen kardeşi selçuk tektaş'tan acı haber geldi. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş'ın bir süre önce yaptırdığı covid 19 testi pozitif çıktı. Geçtiğimiz ay maslak'ta özel bir hastanede yoğun bakıma alınan ve entübe edilen 41 yaşındaki tektaş'tan acı haber geldi. Bu üzücü olayın ardından selçuk tektaş, magazin gündeminin en çok konuşulan ismi oldu. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş için teşvikiye camii'ne cenaze töreni düzenlendi. Tektaş'ın naaşının üzerine fenerbahçe bayrağı konuldu. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş, koronavirüs nedeniyle günlerdir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Türkiye'yi yasa boğan haberin ardından akıllarda soru işaretleri de belirdi. Yaklaşık 20 gün önce sarıyer maslak'ta bulunan özel bir hastande koronavirüs nedeniyle. Alişan, kardeşi selçuk tektaş'ın sağlık durumunu anlattı.

Alişan'ın 20 gündür yoğun bakımda koronavirüs tedavisi gören kardeşi selçuk tektaş, hayatını kaybetti. Türkiye'yi yasa boğan haberin ardından akıllarda soru işaretleri de belirdi. Alişan, geçtiğimiz aylarda kardeşi selçuk tektaş'ın doğum günü için duygusal bir mesaj yayınlamıştı. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş'ın koronavirüse yakalandığı ortaya çıkmıştı. Selçuk tektaş bu yüzden mi öldü?

Alişan'dan hayatını kaybeden kardeşi Selçuk Tektaş ...
Alişan'dan hayatını kaybeden kardeşi Selçuk Tektaş ... from i.trhaberler.com
Tektaş'ın bu evliliğinden iki kızı dünyaya gelmişti. Selçuk tektaş bu yüzden mi öldü? Türkiye'yi yasa boğan haberin ardından akıllarda soru işaretleri de belirdi. Bu üzücü olayın ardından selçuk tektaş, magazin gündeminin en çok konuşulan ismi oldu. Şarkıcı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Alişan ve yakınları taziyeleri kabul etti. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş koronavirüse yakalanmış, durumunun ağırlaşması üzerine yoğun bakıma kaldırılmıştı. .alişan ile sabah sabah programını sunan ve programın bitmesinin ardından üzücü bir haberler gündeme gelen ünlü şarkıcı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş'ın koronavirüse yakalandığı öğrenilmişti.

Serkan burak tektaş ya da sahne adıyla alişan'ın kardeşi selçuk tektaş 12 mayıs 1980 doğumludur.

Selçuk tektaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Ünlü sanatçı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş, 20 gün önce tespit edilen koronavirüs teşhisi nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş bugün son yolculuğuna uğurlanacak. Alişan ve ailesi, selçuk tektaş'ın ölümüyle derinden sarsıldı. Alişan, kardeşi selçuk tektaş'ın sağlık durumunu anlattı. Selçuk tektaş'a son olarak yengesi buse varol hastane bahçesinden seslendi. .alişan ile sabah sabah programını sunan ve programın bitmesinin ardından üzücü bir haberler gündeme gelen ünlü şarkıcı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş'ın koronavirüse yakalandığı öğrenilmişti. .şarkıcı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş için teşvikiye camii'ne cenaze töreni düzenlendi. Ünlü şarkıcı alişan'ın 4 haftadır koronavirüs tedavisi gören 41 yaşındaki kardeşi selçuk tektaş, hayatını kaybetti. Şarkıcı alişan'ın aynı zamanda menajerliğini de yapan kardeşi selçuk tektaş, koronavirüse yakalanmış ve yoğun bakıma alınmıştı. Durumu ağırlaşan selçuk tektaş, maslak'ta özel bir hastaneye kaldırıldı. Şarkıcı alişan'ın koronavirüse yakalanan ve yoğun bakımda entübe edilen kardeşi selçuk tektaş'tan acı haber geldi. Evdeki tedavisi sırasında durumu ağırlaşan selçuk tektaş, hemen hastaye kaldırıldı.

Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş için teşvikiye camii'ne cenaze töreni düzenlendi. Selçuk tektaş kaç yaşında, neden öldü? Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş'ın koronavirüse yakalandığı ortaya çıkmıştı. Alişan ve ailesinin umutla iyi haberler beklediği selçuk tektaş'tan acı haber geldi. Serkan burak tektaş ya da sahne adıyla alişan'ın kardeşi selçuk tektaş 12 mayıs 1980 doğumludur.

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş son yolculuğuna uğurlandı
Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş son yolculuğuna uğurlandı from www.gundemkibris.com
Geçtiğimiz aylarda kızı eliz'i kucağına alarak ikinci kez baba olmanın sevincini yaşayan alişan, kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan selçuk tektaş'ın koronavirüs olmasıyla sarsıldı. Kardeşi selçuk tektaş ise evinde istirahat ederken durumunun ağırlaşması üzerine hemen hastaneye yatırıldı. Selçuk tektaş'a son olarak yengesi buse varol hastane bahçesinden seslendi. Alişan hastalığı ayakta atlatırken, durumu ağırlaşan kardeşi selçuk tektaş hastanede yoğun bakıma alındı. Alişan'ın bir aydır koronavirus tedavisi gören kardeşi selçuk tektaş'tan acı haber geldi! Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş için teşvikiye camii'ne cenaze töreni düzenlendi. 20 gündür hastanede koronavirüs tedavisi gören ünlü sanatçı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş hayatını kaybetti. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş, koronavirüs nedeniyle günlerdir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

20 gündür hastanede koronavirüs tedavisi gören ünlü sanatçı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş hayatını kaybetti.

Tektaş'ın naaşının üzerine fenerbahçe bayrağı konuldu. Şarkıcı alişan'ın aynı zamanda menajerliğini de yapan kardeşi selçuk tektaş, koronavirüse yakalanmış ve yoğun bakıma alınmıştı. Alişan'ın koronavirüse yakalanan ve yoğun bakımda entübe edilen kardeşi selçuk tektaş'ın durumu ciddiyetini koruyor. .sanatçı alişan ile telefonda görüşerek kardeşi selçuk tektaş'ın vefatı nedeniyle taziyelerini iletti. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş için teşvikiye camii'ne cenaze töreni düzenlendi. Yaklaşık 20 gün önce sarıyer maslak'ta bulunan özel bir hastande koronavirüs nedeniyle. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş'ın bir süre önce yaptırdığı covid 19 testi pozitif çıktı. Bu üzücü olayın ardından selçuk tektaş, magazin gündeminin en çok konuşulan ismi oldu. Selçuk tektaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Bu üzücü gelişmenin ardından birçok kişi alişan'ın kardeşi selçuk tektaş'ı merak etti. Alişan kardeşi için bir paylaşımda bulundu. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş bugün son yolculuğuna uğurlanacak. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş, koronavirüs nedeniyle günlerdir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Acı haberle yıkılan alişan ve yakınları hastaneye akın etti alişan kardeşi. Şarkıcı alişan'ın aynı zamanda menajerliğini de yapan kardeşi selçuk tektaş, koronavirüse yakalanmış ve yoğun bakıma alınmıştı.